Lovely Loui Bogense

FØDSELSDAG

Gør dit barns fødselsdag uforglemmelig med vores fødselsdagspakke på vores hyggelige burgercafé i Bogense. Vi sørger for sjove og kreative aktiviteter, lækker mad og masser af is i en afslappet atmosfære, hvor både børn og voksne kan nyde dagen fuldt ud. Lad os tage hånd om alt, så du kan læne dig tilbage og se børnenes glæde.

Lovely loui logo - burgerbar

Vores burgercafé i Bogense er det ideelle sted at fejre dit barns fødselsdag. Vi sørger for alt, så du kan læne dig tilbage og nyde dagen. Med vores fødselsdagspakke får du sjove og kreative aktiviteter, der holder børnene underholdt, mens vi serverer lækre burgere, sprøde pommes frites og masser af is. Vores café har en afslappet og hyggelig atmosfære, som giver plads til både børn og voksne. Vi sikrer, at alle går herfra med smil på læben og gode minder i bagagen. Hos os er det nemt at skabe en uforglemmelig dag for dit barn, hvor vi står for det praktiske, og du kan fokusere på at nyde øjeblikket.

Familievenligt ishus i Bogense

HVAD FÅR DU MED I PAKKEN?

VARIGHED | 3 TIMERS SJOV & UNDERHOLDNING

MENU

BYG SELV BURGER (m. børnevenlige ingredienser)

Hvert barn kan selv designe deres egen burger med alle deres yndlings ingredienser. Lækre fritter og sprøde agurkestave som tilbehør. 

1 x valgfri sodavand pr. barn

DESSERT

2 KUGLER IS PR. PERSON (med valgfri guf og topping)

Børnene kan vælge mellem et stort udvalg af lækker hjemmelavet is.

EKSTRA TILBUD

Mulighed for tilkøb af ekstra drikkevarer for kun 15 kr. pr. stk.

UNDERHOLDNING

IS-SMAGNINGSKONKURRENCE

Vores dytige medarbejdere vil organisere en sjov konkurrencce, hvor børnene får bind for øjnene og skal gætte forskellige is-smage

Den heldige vinder af konkurrencen får en særlig børnkop til is.

DET KREATIVE HJØRNE

Fri adgang til vores kreative tegne- og spilleområde, hvor børnene kan bruge deres fantasi og nyde timevis af leg og aktiviteter.

Alt dette får du for KUN 158,- pr. barn. Minimum tilmeldte er 10 personer. 

Skal vi stå for Børnefødselsdagen? Send os en mail på kontakt@lovelyloui.dk med din forespørgsel i dag!

EN DEL AF DE TRE ISMAGERE