Dit burgersted & take away i Bogense

BURGERE

Hos Lovely Loui får du de bedste burgere i Bogense – og vi er derfor det ultimative spisested for alle burgerentusiaster. Med beliggenhed på Bogense Havn, kan du nyde saftige og velsmagende burgere. Vi tilbyder også vores hjemmelavede is enten i caféen eller som take away. Find vores menu her.

Burger og ishus Bogense Lovely Loui

Hos Lovely Loui står vi klar til at lange en bred vifte af lækre og saftige burgere over disken i Bogense. Vores menuer er skabt med omhu og omfatter et bredt udvalg af saftige burgere, lækre sides og forfriskende drikkevarer. Med klassiske cheeseburgere og baconburgere til velsmagende vegetariske muligheder fyldt med friske grøntsager er der noget for enhver burgerelsker. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores familierestaurant centralt i Bogense. 

Ny restaurant Bogense havn Nordfyn Lovely Loui
få saftige burgere hos lovely loui i bogense
Bogense Lovley Loui spisested

BOGENSES BEDSTE bURGER

Alle burgere hos Lovely Loui er lavet med friske ingredienser af høj kvalitet, og kødet er saftigt og smagfuldt. Vi tilbyder også et stort udvalg af frisklavede lækre sides, dip og salater, der supplerer den den saftige burgere helt perfekt. Du kan desuden vælge mellem sodavand, øl og cremede milkshakes, der vil fuldende dit burgermåltid – eller selvfølgelig slutte måltidet af med en kvalitetskaffe. 

Til dessert kan du forkæle dig selv med kvalitetsgelato fra vores ishus i Bogense. Vores hjemmelavede is lavet af de fineste råvarer og serveret med forskellige lækre toppings. Vores ishus er beliggende i samme bygning og du har derfor alt hvad du kunne have brug for inden for rækkevidde.

MENUKORT

Her finder du vores menu for både vores lækre burgere og hjemmelavet is

Spisested Bogense burger
Ishus og burger spisested Bogense

JUICY BURGERE I HJERTET AF BOGENSE

Lovely Loui er det ideelle sted for burgerelskere i Bogense, uanset om det er til frokost eller aftensmad I får lyst til burgere. I kan smage vores burgere på Bogense Havn, hvor I kan nyde et lækkert måltid i de hyggeligste omgivelser. 

Atmosfæren er afslappende og indbydende, hvilket gør det til et behageligt sted at samles med venner og familie og nyde en velsmagende burgeroplevelse. Vi står også gerne for jeres arrangement, hvis I ønsker at holde fødselsdag eller andre festlige begivenheder. Lovely Loui kan rumme op til 50 mennesker, børn som voksne. 

EN DEL AF DE TRE ISMAGERE

RESTAURANT MED TAKE AWAY

Hvis du ønsker at nyde dine burgere hjemme eller på farten, tilbyder vi også muligheden for take away i Bogense. Du kan nemt bestille din favoritburger og tage den med dig, så du kan nyde den hvor som helst. Det samme gælder naturligvis vores lækre kaffe, som du kan tage med dig på havnen eller nyde på farten. Det er den perfekte løsning til travle dage, hvor du ikke har tid til at sidde og spise i cafeen. 

Hvis du er på jagt efter den bedste burger i Bogense, skal du besøge Lovely Loui og lade os forkæle dine smagsløg. Uanset om du spiser i vores restaurant eller tager maden med som take away, er vi sikre på at du vil elske vores velsmagende burgere. Vi glæder os til at byde dig velkommen og give dig en burgeroplevelse i Bogense, du sent til glemme.