Ishus i hjertet af Bogense

FRISKE IS

Velkommen til vores ishus hos Lovely Loui i Bogense. Vi er din foretrukne familierestaurant i Bogense, med plads til alle. Her er vi stolte af at tilbyde vores gæster en hel særlig isoplevelse, hvor kvalitet og smag går hånd i hånd. Beliggende centralt på Bogense Havn kan både lokale og turister nyde vores hjemmelavede is, når I besøger Lovely Loui. Find vores menu her.

Burger og ishus Bogense Lovely Loui
Hjemmelavet is i vores ishus i Bogense
hjemmelavet is fra egen isproduktion i bogense
Familievenligt ishus i Bogense

ISHUS I BOGENSE

Vores ishus i Bogense er skønt placeret i Lovely Loui, centralt på Bogense Havn. Her kan du nyde smagfuld hjemmelavet is fra vores egen isproduktion. Den hjemmelavede is er lavet med kærlighed og omhu, og vi bruger kun de bedste råvarer for at sikre, at isen altid er af høj kvalitet. Snyd heller ikke dig selv for en saftig burger, når du besøger os i Bogense. 

Vores ishus tilbyder et stort udvalg af smagsvarianter, både klassiske smage som vanilje og chokolade, samt mere spændende varianter med friske frugter, chokolade og nødder. En bid af vores is vil helt sikkert vække dine smagsløg og give dig en udsøgt smagsoplevelse, du sent vil glemme. Oplevelsen bliver kun bedre af, at den finder sted i vores ishus i hjertet af Bogense, med den skønneste udsigt til havnen. 

MENUKORT

Her finder du vores menu for både vores lækre burgere og hjemmelavet is

få lækre hjemmelavede is fra egen isproduktion i bogense
hjemmelavede italienske is centralt på bogense havn

ET ISHUS I BOGENSE FOR LOKALE OG TURISTER

Hos Iscafé Bogense ønsker vi både at være et sted for de lokale og de mange sommerturister i byen. Her vil vi bidrage til det livlige havnemiljø med aktiviteter for både store og små igennem hele issæsonen. Og vores smilende medarbejdere vil stå klar med gode råd til seværdigheder og aktiviteter i og omkring Bogense – da du kan kende os for vores imødekommende service og lokale viden.

Vi vil nemlig gerne dele ud af Bogense, som er kendt for sin charmerende gamle bydel med smukke huse og brostensbelagte gader, og en tur til ishuset er en oplagt mulighed for at nyde en is i en autentisk og idyllisk ramme. Derfor er vores ishus et must-visit-sted for alle, der besøger Bogense. 

EN DEL AF DE TRE ISMAGERE

DIT FORETRUKNE ISHUS I BOGENSE

Vores ishus i Lovely Loui er et populært sted for sommeraktiviteter i Bogense. Bogense er kendt for sine smukke strande, og en tur i ishuset kan være en del af en skøn dag ved vandet. Efter en forfriskende svømmetur i det dejlige havvand eller en dejlig gåtur i smukke Bogense, kan man nyde en is i solen og slappe af med venner og familie. Hos os er der højt til loftet og altid godt humør, og vi gør altid vores bedste for at holde atmosfæren rolig, afslappende og stemningsfyldt. 

Vi har ambitioner om at være mere end bare et ishus og burgerbar. Vi vil gerne være et samlingssted, hvor unge som gamle kan mødes til en hyggelig stund over en forfriskende is eller friskbrygget kop kaffe. Derfor har vores ishus i Bogense også et hyggeligt udendørs siddeområde, hvor I kan nyde jeres is og samtidigt nyde den fantastiske udsigt over havnen. Det er en perfekt måde at kombinere en dejlig isoplevelse med de skønne aktiviteter som Bogense byder på.