Lovely Loui Odense

FOODTRUCK

Fra vores Foodtruck på Stige Ø serverer vi de saftigste burgere i Odense og vi er derfor det ultimative go-to sted for alle burgerentusiaster. Kom forbi Stige Ø og nyd saftige burgere og sprøde pommes til en naturskøn udsigt.

Lovely loui logo - burgerbar

I vores foodtruck står vores smilende personale klar til at lange en bred vifte af lækre burgere og sprøde pommes over disken hver fredag kl. 17-20.30 samt lørdag og søndag kl. 11-20.30 på Stige Ø. Alle vores menuer er lavet med omtanke for kvalitet og variation, og vi bruger derfor kun friske ingredienser af høj kvalitet. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af lækre sides, hjemmelavet dip og friske salater, som supplerer de saftige burgere helt perfekt. 

MENUKORT

Her finder du vores menu for både vores lækre burgere, tilbehør og drikkevarer

JUICY BURGERE PÅ STIGE Ø

Vores foodtruck fra Lovely Loui er det ideelle sted for burgerelskere på Stige Ø, uanset om I er unge, gamle, store eller små. Vi har et menukort der favner alle smage, så I altid kan nyde et lækkert måltid i de smukkeste og naturskønne omgivelser. Vi sætter stor pris på det sociale fællesskab på Stige Ø og vil gøre vores bedste for at skabe de bedste oplevelser for alle de besøgende på halvøen. 

Vi har naturligvis også den bedste nabo på Stige Ø, og I kan derfor altid slutte jeres måltid af med en gåtur rundt på øen, før I vender tilbage til en hjemmelavet is eller kvalitetskaffe fra vores søster Ishuset Stige Ø.

EN DEL AF DE TRE ISMAGERE