BLIV EN DEL AF HOLDET

Store Manager til Lovely Loui & Iscafé Bogense 

Lovely loui logo - burgerbar i Bogense

Med udsigt til havnen, solskin og glade gæster er vi klar til at tage imod issæsonen med åbne arme, og er du motiveret af de hæsblæsende ryk i turistsæsonen, en erfaren leder og ønsker et job med stor frihed til at gøre stedet til “dit eget”? Så er du muligvis vores nye store manager. 

daglig drift og ledelse

Du bliver ansvarlig for driften i hele Lovely Loui og Iscafé Bogense. De to koncepter har til huse i samme hus, forskellen er bare, at Lovely Loui er vores lækre burgere og pommes frites mens Iscafén byder på hjemmelavet italiensk gelato – som vores dygtige kokke producerer inde i Odense og baristakaffe. 

Din hverdag bliver en glad kombination mellem ledelse og hands on i service. Du har en fast kompagnon i køkkenet i form af vores anden Store Manager, der tager ansvaret for driften i køkkenet. Dine opgaver er derfor varierede men blandt de vigtigste kan nævnes:

  • Betjening af gæster
  • Vagtplanlægning, dækning af vagter, modtagelse af sygemeldinger
  • Oplæring af og opfølgning på medarbejdere
  • Oprydning og rengøring 
  • Strukturere og effektivisere arbejdsgange

erfaring fra servicebranchen og proaktiv indstilling

Vi søger en person, der er moden, tager ansvar og har erfaring fra servicebranchen. Det er en klar fordel, at du har erfaring med ledelse. Du er strukturet, holder overblik og sørger for, at dine medarbejdere forstår og har de nødvendige rammer til at kunne præstere. 

Vi lægger vægt på, at du synes, at det er sjovt at have kontakt med vores mange gæster, have travlt, og kan få tempo på din betjening, uden at miste glimtet i øjet og smilet på læben. 

Derudover er det vigtigt for os, at du er serviceminded, fleksibel, imødekommende, har en smittende energi og møder til tiden. 

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Stillingen er fast og helårs på fuldtid. Men da sommeren er vores højsæson skal du være klar på at give den gas til sommer og er indforstået med max. at holde 2 ugers ferie i sommerperioden. 

Selvstændigt job og en del af noget større

Jobbet som store manager hos Lovely Loui og Iscafé Bogense tilbyder dig en unik mulighed for at få ansvaret for et spisested med super beliggenhed i Bogense. Vi er allerede ret godt etablerede, men du vil stadig have masser af muligheder for at udvikle og forbedre stedet – altså kort sagt gøre det til dit eget. 

Holdet i Bogense er sammensat af nogle stabile og arbejdsomme gode unge mennesker, der sammen løftede vores første sæson sidste år og gjorde et brag af en indsats. Som leder for det team får du derfor en god stab at arbejde med. 

Du bliver en del af et større hold, hvor du får kolleger i andre ishuse, samt et professionelt bagland med et super skarpt hold på områder som marketing, HR, økonomi og ledelse. Derfor tør vi godt sikre dig, at du hos os kan få masser af udviklingsmuligheder, hvis bare du opsøger det. 

Lyder det som noget for dig?

Så skriv til os på job@lovelyloui.dk og send os en beskrivelse af din motivation for at søge og dit CV.

Vi holder løbende samtaler, så søg hurtigst muligt. 

Lær os bedre at kende ved at finde os på Facebook eller Instagram.